Voorwaarden & Regelingen

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden welke gelden voor cliƫnten zijn hier te downloaden. Daar waar samengewerkt wordt met derden zijn deze voorwaarden van toepassing.

Privacy

Als zelfstandig werkend orthopedagoog hecht ik veel waarde aan een zorgvuldige omgang met gegevens. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse vereniging van pedagogen en onderwijskundigen (NVO) en houd mij aan de beroepscode. In bijgaande privacyverklaring zijn enkele belangrijke aspecten rondom de privacy toegelicht. Bij het samenwerken met derden wordt er door alle partijen een overeenkomst getekend inzake bescherming van persoonsgegevens. In het verwerkingsregister is na te gaan welke persoonsgegevens JongVooruit verzamelt en met welk doel.

Kwaliteit en klachtenregeling

Mocht het binnen onze samenwerking gebeuren dat er opmerkingen zijn of ontevredenheid ontstaat, laat dit dan alsjeblieft direct weten. Door samen in gesprek te gaan, komen we er vast uit. Contact opnemen met een onafhankelijke klachtenfunctionaris behoort eveneens tot de mogelijkheden. JongVooruit is aangesloten bij een landelijke klachten- en geschillenregeling. Deze regeling is opgesteld door P3NL (Federatie van psychologen, psychotherapeuten en pedagogen) in samenwerking met de NVO en is gericht op de geestelijke gezondheidszorg. Bekijk de regeling hier.